Skip to main content Skip to search

Over ons

Wie is Groninger Hypotheken?

Groninger Hypotheken is een onafhankelijk hypotheekadvies kantoor in Groningen. Wij hebben kennis van de woningmarkt in Groningen en richten ons daar ook volledig op.
Wij hanteren bij onze hypotheekadviezen en -bemiddeling een aantal kernwaarden, namelijk:
– Persoonlijk;
– Partijdig voor de klant;
– Laagdrempelig;
– Pro actief;
– Transparant;
– Gemak.

Wij willen dat klanten gemakkelijk een afspraak met ons kunnen maken. Wij komen namelijk graag met u in gesprek. De eerste twee gesprekken zijn vrijblijvend en gratis!

Ronald_Haan_23
Hoe  verlopen de hypotheekgesprekken bij Groninger Hypotheken en wat heeft u daaraan?
Een hypotheekadviestraject bestaat normaal gesproken uit een drietal gesprekken. In het eerste gesprek willen wij bereiken dat u inzicht krijgt in uw mogelijkheden op de  hypotheekmarkt en dus op de woningmarkt. Met deze informatie kunt u gerichter opzoek naar een woning.

In dit eerste gesprek bespreken wij een aantal zaken met u en maken wij dit alvast inzichtelijk. Zo berekenen wij hoeveel u maximaal kunt lenen en hoeveel verantwoord is om te lenen gezien de doelstellingen en bijvoorbeeld de gezinssituatie. Daarnaast berekenen wij de maandlasten die hier bij horen aan de hand van verschillende scenario’s, rekening houdend met de rentevaste periode, aflosvormen (bijvoorbeeld annuïteiten lening of lineaire lening) en mogelijk risico’s bij de hypotheek.

Op het moment van het tweede gesprek  is er al een woning gekocht. Wij werken de informatie uit het eerste gesprek verder uit en komen samen met u tot een ideale inrichting van uw hypotheek. Nadat wij dit samen bepaald hebben, gaan we opzoek naar de beste deal! We kijken samen welke geldverstrekkers het beste past bij uw ideale hypotheek. Zo weet u zeker dat u een hypotheek krijgt die bij u past, en niet bij de bank.

In het derde gesprek  bespreken we de aangevraagde  hypotheekofferte(s), kiezen de beste deal en zorgen wij er voor dat de informatie die de bank vraagt aangeleverd wordt bij de bank. Dit bespaart u tijd en u weet dat de stukken op de juiste wijze aangeleverd worden.

Alle werkzaamheden van Groninger Hypotheken hebben maar één doel:

Wij garanderen maar één belang en dat is uw belang!