Skip to main content Skip to search

Maximale Hypotheek Berekenen

Uw maximale hypotheek berekenen: Hoeveel kunt u maximaal lenen?

U vraagt zich misschien af: Hoeveel hypotheek kan ik krijgen? Hieronder kunt u een aantal gegevens invullen over uw inkomen, de waarde van de woning en de gewenste hypotheek. Deze tool is zo ontwikkeld dat het na het invullen  van uw gegevens, een berekening maakt waarin zichtbaar wordt wat u maximaal kunt lenen op basis van uw inkomen. Zo kunt u uw maximale hypotheek berekenen!

hypotheek

Maak een afspraak voor persoonlijk advies
Deze berekeningen zijn slechts een indicatie. Maak een afspraak met ons als u een berekening wilt hebben die volledig op maat is voor uw specifieke situatie. De netto maandlasten berekening is exclusief een eventuele overlijdensrisicopremie. De hoogte hiervan wordt op maat berekend in een adviesgesprek.

Belangrijker is nog wat u wilt lenen. Uw maximale hypotheek berekenen gaat het beste met een specialist. Neem daarom contact op met hypotheekadviseur te Groningen, Groninger Hypotheken.

Hoe werkt de Maximale Hypotheek Berekenen Tool
Aan de rechterkant, onder het kopje benodigd, wordt een begroting gemaakt die aangeeft hoeveel de totale kosten zijn voor het kopen van de woning. Deze begroting is gemaakt aan de hand van de koopprijs die u heeft aangegeven in de linker kolom.
Vervolgens geeft het kopje haalbaar aan hoeveel u kunt lenen op basis van het door u ingevulde inkomen. Ervan uitgaande dat de rentevast periode  korter is dan 10 jaar. Daarentegen wordt er onder het kopje maximaal aangegeven hoeveel u kunt lenen op basis van uw inkomen, uitgaande van een rentevast periode van meer dan 10 jaar.
Vervolgens is er nog het kopje tekort, deze geeft aan hoeveel eigen inbreng er nog nodig is voor het financieren van de woning.

Wanneer u besloten heeft hoelang u de rente wilt vastzetten en tegen welke aflossingsvorm bij hypotheek samenstellen, kunt u uw netto maandlasten berekenen. Vul hier uw naam en e-mailadres in en zie welke geldverstrekker tegen welke rente en maandelijkse lasten het beste bij u past! Of neem direct contact op voor een vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek.