Skip to main content Skip to search

Hypotheek Oversluiten

Hypotheek oversluiten: hoeveel kunt u besparen?

Uw hypotheek oversluiten betekent dat u de huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypotheek afsluit. Dit kan zowel bij uw huidige bank als bij een andere geldverstrekker. Gezien de behoorlijke rentedaling is dit wellicht het moment om uw hypotheek over te sluiten en uw maandlasten te verlagen! Bereken hieronder wat u kunt besparen als u besluit uw hypotheek over te sluiten. Vul uw gegevens in en ontvang uw mogelijke besparing!

Wanneer is het verstandig om uw hypotheek over te sluiten:
– Bij lagere rente met verwachting dat de rente gaat stijgen;
– Afloop van de rentevaste periode;
– Veranderingen in uw persoonlijke situatie.

hypotheek

Maak een afspraak voor persoonlijk advies
Deze berekeningen zijn slechts een indicatie. Maak een afspraak met ons als u een berekening wilt hebben die volledig op maat is voor uw specifieke situatie. De netto maandlasten berekening is exclusief een eventuele overlijdensrisicopremie. De hoogte hiervan wordt op maat berekend in een gratis adviesgesprek.

Let op!
Het kan zijn dat uw huidige hypotheekverstrekker boeterente in rekening brengt wanneer u uw hypotheek wilt oversluiten naar een andere verstrekker. Deze boete wordt in rekening gebracht wanneer de rente van de hypotheekverstrekker lager is dan het percentage dat u nu over uw huidige hypotheek betaalt. Het is daarom belangrijk om u goed te laten informeren naar de mogelijke boeterente die uw hypotheekverstrekker in rekening kan brengen voordat u besluit uw hypotheek over te sluiten!